Fii optimist! ParteaBuna.ro

Termeni

Termeni si conditii

Acceptarea regulamentului

• Administratorul si proprietarul pot schimba in orice moment termenii si conditiile acestor servicii fara a anunta dinainte utilizatorii. Pentru a lua la cunostinta termenii si conditiile in vigoare accesati www.ParteaBuna.ro. Utilizatorul este rugat sa intrerupa imediat utilizarea serviciilor puse la dispozitie de ParteaBuna.ro in conditiile in care nu este de accord cu regulamentul de utilizare.

• Administratorul are dreptul de a inlatura orice informatiee abuziva sau ilegala publicata pe portal de catre utilizator, precum si de a bloca accesul acestuia in cazul in care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.

Obligatii la inregistrare

In momentul in care isi creaza un cont de membru pe portal si acceseaza serviciile de pe ParteaBuna.ro, utilizatorului ii revine obligatia de a completa formularul de inregistrare pe portal cu date reale si complete despre persoana sa. Administratorul are dreptul de a restriction accesul utilizatorului la serviciile de pe portal in momentul in care exista indoiala privind corectitudinea informatiilor furnizate. Cu privire la restrictionare aceasta consta atat in stergerea contului si a tuturor datelor pe care acestea le contine, stergerea optiunilor definite, precum si interdictia accesului la toate serviciile. ParteaBuna.ro nu este responsabila din punct de vedere juriic cu privire la informatiile publicate sau transmise de catre utilizator pe Internet, acesta din urma asumandu-si raspunderea atat civila cat si penala.

Contul de membru, parola si securitatea datelor

Utilizatorul primeste un cont si o parola unica pentru a putea accesa serviciile doar in urma completarii formularului de inregistrare. Revine in responsabilitatea utilizatorului de a pastra confidentialitatea asupra numelui de cont si a parolei asociate. Din momentul in care utilizatorul are propriul cont este responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise. ParteaBuna.ro nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste cazurile in care contul utilizatorului este accesat neautorizat de catre terte personae.
In momentul in care utilizatorul a descoperit faptul ca contul sau a fost utilizat fara instiintarea sa, acesta trebuie sa transmita imediat acest lucru administratorul portalului. ParteaBuna.ro nu poate asigura securitatea portalului, fapt pentru care nu poate fi tras la raspundere.

Obligatiile utilizatorului

Ca urmare a publicarii, pe contul oferit de companie, de material pe care le incarca si la pune la dispozitia celorlalti in mod public, utilizatorul isi asuma responsabilitatea cu privire la actiunile pe care le desfasoara, precum si de eventualele consecinte care pot aparea. Utilizatorul are urmatoarele obligatii:

1) daca nu este el insusi autorul unui material sau daca nu are aprobarea autorului, utilizatorul nu va publica acel material in lipsa dreptului de autor;

2) tinandu-se cont de orice sistem juridic, fie el romanesc sau strain, precum si de relatiile contractuale sau de incredere cum ar fi informatiile care au un caracter confidential, cele aflate sub incidenta drepturilor intelectuale, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau sub incidenta acordurilor de confidentalitate, utilizatorul nu poate sa incarce, posteze, furnizeze sau transmite orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;

3) sa nu publice, cu dorinta de a altera, distruge sau afecta in orice mod informatii sau sisteme informatice, material care cuprind virusi, viermi, cai troieni sau orice alte programe informatice;

4) nu se vor publica materiale cu un continut explicit sexual sau avand conotatie sexuala;

5) utilizatorul nu va publica fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical materiale vulgare, calomnioase, de amenintare sau rauvoitoare;

6) sa nu sprijine incalcarea legislatiei sau a bunelor moravuri prin promovarea sau furnizarea de informatii. In orice moment se pot institui noi reguli pe care utilizatorii trebuie sa le respecte pentru oricare dintre serviciile furnizate de ParteaBuna.ro. din momentul in care utilizatorul a pus la dispozitia celorlalti un material in orice segment public sau privat pe site, cuprinzand aici forumurile, bursa de securitate, baza de date cu firme, sectiunile de articole, stiri si notatii, acorda firmei ParteaBuna.ro dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de utilizare, reproducere, transforma, acomoda, publica, traduce, distribui sau comunica public continutul (fie integral sau partial) la scara internationala sau de a-l introduce in mass-media sub forma de lucrari sau in tehnologia consacrata sau care urmeaza sa evolueze in viitor. In acest fel se permite utilizarea, vizualizarea, stocarea sau reproducerea materialelor in scopuri personale a persoanelor care sunt abonate. In urma celor enuntate mai sus, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea rezultade aici.

Drepturi de proprietate intelectuala

Doar in scopuri personale si pentru uz necomercial ParteaBuna.ro permite utilizatorilor vizualizarea si descarcarea de material. Sunt protejate de legea dreptului de autor continutul portalului, grafica, textile, imaginile, softwere-ul, cat si alte material.
Constituie o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi folosirea neautorizata a materialeor. Nu le este permis utilizatorilor, atat in scop public sau commercial, de a transforma sau vinde materialele, a le distribui, a le face publice sau a le folosi in orice alt scop. Proprietarul si administratorul are dreptul exclusive, drept protejat de lege, asupra compilatiei (adunarea si rearanjarea) continutul portalului.
Relatia cu firmele care fac publicitate pe site-urile administrate
reprezinta o responsabilitate adresata doar utilizatorului si a furnizorului de bunuri si servicii in ceea ce priveste afacerile, corespondenta sau participarea la promotii ale companiilor de publicitate postate pe portal, cuprinzand plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte clauze, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a entitatilor care furnizeaza respectivele bunuri sau servicii.
Prin prezentarea unor astfel de companii in cadrul campaniilor de publicitate ale site-urilor administrate de ParteaBuna.ro nu raspunde si nici nu va fi tras la raspundere pentru prejudicii sau pierderi de orice fel. Luand la cunostinta termenii actualului contract si a tuturor regulamentelor acordati administratorului permisiunea de a va trimite sistematic e-mail-uri cu oferte speciale si informatii.

Obligatiile si raspunderea proprietarului si administratorului

• ParteaBuna.ro nu raspundere in cazul in care din anumite motive publicarea informatiilor se realizaza cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi fixatepe servere. ParteaBuna.ro nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele urmari care apar din pricina pierderii, intarzierii sau a lipsei de exactitatea a informatiilor furnizate sau aflate pe portal sau pe alte site-uri existente in proprietate.

• Proprietarul si administratorul hotarasc structura, continutul si aspectul portalului si serviciilor. Se pot face sugestii din partea utilizatorilor in vederea imbunatatirii portalului si a serviciilor, insa ParteaBuna.ro nu este obligat sa le respecte sau sa le puna in aplicare.

• Utilizatorii isi asuma propria raspundere atunci cand folosesc date existente pe portal, de acea ParteaBuna.ro nu este rasponsabil in cazul in care apar prejudicii ca urmare a utilizarii sau neutilizarii datelor de pe portal de catre utilizator.

• In cazul in care apar problem tehnice sau comerciale pe un interval de timp nedeterminat ParteaBuna.ro nu raspunde pentru imposibilitatea accesarii serviciilor de catre utilizatori.

• ParteaBuna.ro nu nu isi ia angajamentul ca informatiile difuzate de utilizatori sunt credibile, exacte sau au un caracter complet si nu garanteaza pentru parerile formulate de catre utilizatori.

Determinarea identitatii persoanelor pe Internet este o procedura extreme de dificila, ParteaBuna.ro nu poate impune utilizatorilor sa isi foloseasca identitatea reala. ParteaBuna.ro nu este responsabil in cazul in care apar anumite dispute intre utilizatori. De asemenea nu efectueaza nici o despagubile directa sau indirecta de orice fel si de orice natura, stiuta sau nestiuta, banuita sau nu, divulgata sau nu.

• In situatiile in care utilizatorii furnizeaza informatii vatamatoare, dezagreabile, cu un caracter inexact sau eronat, ParteaBuna.ro nu este tras la raspundere, neavand nici o obligatie legala de a supune spre control aceste informatii, neputand asigura caracterul complet, exactitatea sau veridicitatea informatiilor.

• ParteaBuna.ro nu se face responsabil atunci cand utilizatorul nu poate folosi serviciile sale pe un interval de timp nedeterminat ca urmare a unor probleme de natura tehnica sau comerciala. Nu este responsabil nici atunci cand din motive tehnice interne sau externe se sterg, pierd sau nu se pot stoca date.

• Publicarea unor date eronate, imperfecte sau neactualizate pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea nu constituie o responsabilitate pentru ParteaBuna.ro.

• Nu se ofera nici o garantie utilizatorilor cu privire la disponibilitatea serviciilor ParteaBuna.ro, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. ParteaBuna.ro nu raspunde pentru imposibilitatea accesarii serviciilor, a intarzierii informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

• Se pot executa modificari la sistemul ParteaBuna.ro, fara ca aceste actiuni sa fie anuntate utilozatorilor, ParteaBuna.ro avand acest drept.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Prin intermediul site-ul ParteaBuna.ro alaturi de alte terte parti se pot furniza legaturi (link-uri) catre alte surse de informare sau site-uri World Wide Web. Utilizatorul este de acord si cunoaste faptul ca ParteaBuna.ro nu este responsabil de accesul la aceste site-uri sau surse de informare, nu poate garanta asupra continutului ce se regaseste in aceste site-uri, publicitate, produse sau diverse alte materiale, neputand sa aiba nici un control asupra acestor resurse. Prin incredere acordata unor astfel de site-uri sau surse care pun la dispozitie informatii, cu un anumit continut, servicii sau bunuri, utilizatorul recunoaste si este de acord ca ParteaBuna.ro nu poate fi tras la raspundere si nu va plati despagubiri directe sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata in urma accesarii acestor site-uri.


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *