Fii optimist! ParteaBuna.ro


sunt intr-o mare criza financiara. sotul meu este bolnav si are o pensie de boala mica, eu castig putin,rata de la banca creste odata cu euro,abia ne ajung banii sa platim cheltuielile,nu mai vorbesc de mancare si haine.copilul este la liceu si mereu cere bani pt cate ceva la scoala.care e partea buna in aceasta situatie?

Raspunsuri (4)

 • AnonimF Reply

  Partea buna e ca reziztati , ca sunteti impreuna si ramaneti o familie ..ce nu ne doboara ne intareste!..E greu la toata lumea in acrste zile, cu rate si greutati..Daca aveti rate , inseamna ca au fost si niste vremuri mai bune , in care a-ti reusit sa imprumutati si a-ti reusit sa faceti niste lucruri pt voi …cu rabdare vor trece toate …Copilul trebuie sa fie facut sa constientizeze ca e o perioada f gera …si de multe ori acest copii devin niste oameni buni, fata de alte beizadele care au de toate si nu stiu sa aprecieze valoarea banului si cum se castiga el.Multa sanatate sotului si capul sus ..cat avem maini , picioare , cap sa judecam nu este nimic de nerezolvat!!

  November 6, 2012 la 10:19 am
 • niko Reply

  In viata trecem si prin momente de genul acesta……ce se intampla cu oamenii care peste noapte le arde casa? ce se intampla peste cei care pierd pe cineva drag? cei care sufera un accident si traiesc toata viata intr-un scaun cu rotile ……si totusi oamenii astia isi gasesc puterea sa treaca peste aceste dureri…Multe dintre lucrurile pe care ni le dorim sunt scumpe. Dar adevărul este că lucrurile care ne aduc cu adevărat fericirea sunt gratuite – dragostea, râsul, prietenia…

  November 27, 2012 la 12:38 pm
 • avaduva Reply

  Partea buna tocmai acum vine: sunteti impreuna, sunteti o familie, aceasta perioada grea prin care treceti este menita sa va apropie mai mult, va va face mai puternici! Iar partea si mai buna este ca eu te pot ajuta sa iti cresti veniturile. Nu exista alt job care sa iti ofere frumusete, sanatate si bani, posibilitatea de a-ti ajuta familia si pe toti cei din jurul tau in acelasi timp! Daca doresti sa afli mai multe, te rog contacteaza-ma la m.a.vaduva@gmail.com. O zi reusita!!!

  February 12, 2013 la 10:59 am
 • Vali Reply

  Sa va uitati La Filmul THE SECRET (il ve-ti gasi pe youtube sau pe AMAZON.com de exemplu) o sa va ajute 😉

  March 26, 2013 la 1:18 pm

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *