Fii optimist! ParteaBuna.ro


Sunt insarcinata in 27 sapt si de 1 luna trec printr-o depresie cu anxietate si atacuri de panica. Mi-e frica de nastere si ca nu voi face fata la 2 copii. Care e partea buna ?

Raspunsuri (1)

 • Ic Reply

  Cateva parti bune:
  – Ai 2 copii deci ai mai nascut o data. Siguuuuuur esti mai pregatita acum pentru nastere fata de prima data, chiar daca ti-e un pic frica, ceea ce e normal pentru orice femeie. Si unui actor ii e un pic frica inainte sa intre pe scena.
  – 2 copii iubitori au grija unul de altul, invata unul de la altul si se dezvolta impreuna. Mami si tati au mai mult timp si pentru ei.
  – Orice om trece la un moment dat prin incercari mai dificile. Oricat de greu ar parea, nu uita ca ai in tine tot ce ai nevoie ca sa treci cu bine de toate aceste incercari. Apropiete-te de oameni si asociatii care au trecut prin ceva similar si fii sigura ca in fiecare zi, datorita presiunii pe care o resimti, devii din ce in ce mai puternica pentru tine si pentru familia ta. Totusi, nu cauta singura presiunea, pentru ca nu iti doresti sa te obosesti.
  – Fii fericita ca ai facut sex si poti face copii. Alti oameni nu au parte nici de una, nici de alta.
  – Atunci cand o femeie aduce pe lume un suflet, primeste si energia sa aiba grija de el. Din momentul in care ai ramas insarcinata, ai tot ce ai nevoie ca sa fii o mama buna pentru puiul tau. Relaxeaza-te, nu ai nimic de demonstrat.

  Mult succes si curaj!

  January 12, 2017 la 12:46 pm

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *