Fii optimist! Situatii din categoria Munca

Munca

Ai dat o cautare dupa fii optimist, cum sa fii optimist sau doar dupa optimist si ai ajuns aici. Si nu prea intelegi cum te ajuta site-ul de fata sa fii optimist :).
E simplu. Aici pe site poti spune situatia ta iar altii iti vor arata partea buna a acelei situatii sau si mai bine, poti raspunde la situatiile altora.
Prin exercitiu repetat te binedispui si fara dubii devii un/o optimist/optimista inrait/a care vede partea plina a paharului instant, din reflex.
Incepe usor, incearca sa raspunzi in fiecare zi la cate o situatie. Apoi raspunde la doua, apoi raspunde la trei. Intelegi ideea. Incearca si ai sa vezi.
Inveselire placuta !

Greu cu salariile astea mici ,cel mai greu a fost cat a stat tata cu noi in casa.Si spun pentru ca stau 4 in garsoniera,eu sotia fata si baiatul meu de 7 ani.Cu taica-miu eram 5 in garsoniera.Dar bine ca am gasit sa stea la un prieten la casa .Nici tata nu e de drum ,ii place bautura dar acum cred ca sta bine acolo la casa.Cat a stat 7 zile cu noi mi-e cum de nu am luat-o toti razna.Acum sper sa imi gasesc de munca undeva afara sa pot sa imi iau si eu un ‘cotet’ . EDIT : Care e partea buna ca sunt mici salariile ?
Bugetar...sambata la lucru? Multe parti bune sigur nu pot fi in asta!!
Nu pot sa plec de la munca in concediu vara asta!!Uimiti-ma cu vreo parte buna in asta!!
Urasc aproximativ 50% din munca de la job, insa imi place destul de mult cealalta jumatate. Ar trebui sa plec si sa caut intr-alta parte sau sa raman si sa ma bucur de jumatatea plina?
As vrea sa plantez un copac, dar nu stiu daca e un gest destul de nobil.
Nu imi place locul meu de munca. Care e partea buna ?