Fii optimist! Situatii din categoria Familie

Familie

Ai dat o cautare dupa fii optimist, cum sa fii optimist sau doar dupa optimist si ai ajuns aici. Si nu prea intelegi cum te ajuta site-ul de fata sa fii optimist :).
E simplu. Aici pe site poti spune situatia ta iar altii iti vor arata partea buna a acelei situatii sau si mai bine, poti raspunde la situatiile altora.
Prin exercitiu repetat te binedispui si fara dubii devii un/o optimist/optimista inrait/a care vede partea plina a paharului instant, din reflex.
Incepe usor, incearca sa raspunzi in fiecare zi la cate o situatie. Apoi raspunde la doua, apoi raspunde la trei. Intelegi ideea. Incearca si ai sa vezi.
Inveselire placuta !

Sunt insarcinata in 27 sapt si de 1 luna trec printr-o depresie cu anxietate si atacuri de panica. Mi-e frica de nastere si ca nu voi face fata la 2 copii. Care e partea buna ?
Ajutati-ma, va rog, sa vad partea buna! Nu ma inteleg cu sotul meu, pt el nevoile si parerile mele nu au nici o importanta. Muncesc alaturi de el si de fratele lui, cam 12 ore pe zi. Nu am nici un prieten. Din cauza oboselii si a tensiunilor psihice am ajuns de cateva ori la urgente, pt ca inima mi-o ia razna. Ma simt rau zi de zi, dar nu pot pleca pur si simplu.. As vrea sa vad jumatatea plina a paharului. Oare e gol complet?
Sunt casatorita dar sunt fff nefericita !! Lui nu ii pasa si nu comunica cu mine !! Am devenit ff trista pling din orice !!
ma panichez din orice am perioade in care devin foarte trista fara motiv sunt casatorita si am si o fetita de 2 ani!am momente cand nu-mi vad rostul in nici un fel.
sunt intr-o mare criza financiara. sotul meu este bolnav si are o pensie de boala mica, eu castig putin,rata de la banca creste odata cu euro,abia ne ajung banii sa platim cheltuielile,nu mai vorbesc de mancare si haine.copilul este la liceu si mereu cere bani pt cate ceva la scoala.care e partea buna in aceasta situatie?
Care este partea buna daca locuiesti in aceeasi curte cu socrii , ai doi copilasi si nu beneficiezi de ajutorul bunicilor cu copilasii? As vrea sa nu mai fiu suparata pe ei, dar nu pot, ii judec mereu . Trebuie sa platesc pe cineva strain sa stea cu copii...

Sotul meu ma face mereu proasta, desi nu sunt, sunt blonda , dar nu proasta...Dupa atatia ani si acum sunt afectata cand aud acest cuvant!Esta ceva bun in asta?!
Parintii mei divorteaza . Care este partea buna in asta ??
Tatal me se uita la fete pe internet si o insala pe mama, ascunde istoricul si inchide pagina cand intra . Care e partea buna?
Care e partea buna sa fi singur la parinti?Da, stiu:bani, atentie...si atat nu?
De cand fiul meu s-a apucat de sport, il intereseaza dn ce in ce mai putin locul de munca. Ajutati-ma sa vad partea buna, sunt foarte dezamagit.