Fii optimist! Situatii din categoria Dragoste&Sex

Dragoste&Sex

Ai dat o cautare dupa fii optimist, cum sa fii optimist sau doar dupa optimist si ai ajuns aici. Si nu prea intelegi cum te ajuta site-ul de fata sa fii optimist :).
E simplu. Aici pe site poti spune situatia ta iar altii iti vor arata partea buna a acelei situatii sau si mai bine, poti raspunde la situatiile altora.
Prin exercitiu repetat te binedispui si fara dubii devii un/o optimist/optimista inrait/a care vede partea plina a paharului instant, din reflex.
Incepe usor, incearca sa raspunzi in fiecare zi la cate o situatie. Apoi raspunde la doua, apoi raspunde la trei. Intelegi ideea. Incearca si ai sa vezi.
Inveselire placuta !

Îmi este deja dor de el. După două zile în care nu am mai vorbit. Duminică seara mi-a zis că: ” nu te mai vreau şi punct. “.. Şi tot în aceeași zi, dimineața, se comporta foarte frumos. Ştiu că încă ține la mine.. Mi-a zis că: ” Vei rămâne o amintire frumoasă totuşi, noapte bună “.. Aş vrea să îl caut. Este pentru prima oară când am simțit alte sentimente pentru acest om.. A trezit în mine alt soi de sentimente. L-aş căuta. Am zis să îl las o săptămână singur, poate se linişteşte. Eu l-aş vrea înapoi. Ce ziceți? Să îl mai caut? Are rost?
care e partea buna in situatia in care prietenul iti recunoaste ca te inseala si are scuze penibile??:(((
A fost 1 barbat din viata mea , ne-am despartit 2 saptamini dupa , si daca ii scriam vreodata si plingeam cumva ma numea proasta sau curva. Ha, l-am lasat pentru ca i-a scris prietenei mele sa se vada in oras. (asta nu e totul inca;)) E un monstru!!! Care e situatia buna? sigur , am scapat!!! :))))
Imi este dor de fostul prieten. Imi doresc sa il uit,el nu ma mai cauta,nu imi mai scrie. A trecut peste,mai mult, cand il caut ma jigneste si imi spune cat de minunata e viata lui fara mine in ea. Tin sa mentionez ca am fost 1 an jumate impreuna,iar el s a despartit de mine din cauza unui baiat care a avut tupeul sa ii recunoasca ca ma iubeste. Eu am 18 ani iar el 17 proaspat impliniti..ajutati-ma,chiar nu mai gasesc solutii..
care este partea buna....ca toti intraba care este partea buna?????
Intodeauna vad partea goala a paharului.Ex.Prietenul nu ma suna la 10 seara si eu incerc eu sa-l sun.El imi inchide dupa 2 apeluri,si asa de 3 ori.A doua zi imi spune ca era in fata politiei si nu putea raspunde.Ce bun este in aceasta situatie?

Care e partea buna daca esti impotent ???
Care e partea buna ca iubitul meu e plecat departe?
care e partea buna cind iubesti pe cineva dar persoana respectiva nu stie ca existi
Tocmai am aflat ca iubitul meu m-a inselat cu prietena mea cea mai buna!Cum sa gasesc o parte buna in asta??
Care e partea buna daca iti prinzi iubita cu un barbat in dulap ?
Cum sa treci peste o despartire ? Care e partea buna a unei despartiri ?