Fii optimist! Situatii din categoria Diverse

Diverse

Ai dat o cautare dupa fii optimist, cum sa fii optimist sau doar dupa optimist si ai ajuns aici. Si nu prea intelegi cum te ajuta site-ul de fata sa fii optimist :).
E simplu. Aici pe site poti spune situatia ta iar altii iti vor arata partea buna a acelei situatii sau si mai bine, poti raspunde la situatiile altora.
Prin exercitiu repetat te binedispui si fara dubii devii un/o optimist/optimista inrait/a care vede partea plina a paharului instant, din reflex.
Incepe usor, incearca sa raspunzi in fiecare zi la cate o situatie. Apoi raspunde la doua, apoi raspunde la trei. Intelegi ideea. Incearca si ai sa vezi.
Inveselire placuta !

Tristetea sau lipsa bucuriei cand ne trezim dimineata.Cum sa ne trezim cu zambetul pe buze si cum putem sa nu mai trecem brusc de la deznadejde la indoiala??
ma panichez din orice am perioade in care devin foarte trista fara motiv sunt casatorita si am si o fetita de 2 ani!am momente cand nu-mi vad rostul in nici un fel.
Care este partea buna daca locuiesti in aceeasi curte cu socrii , ai doi copilasi si nu beneficiezi de ajutorul bunicilor cu copilasii? As vrea sa nu mai fiu suparata pe ei, dar nu pot, ii judec mereu . Trebuie sa platesc pe cineva strain sa stea cu copii...
nu stiu de ce lumea se uita urat la mine, colegii imi intorc spatele si nu vorbesc cu mine, cu toate ca incerc din rasputeri sa ma fac placuta si sa ma schimb in bine.Daca cineva imi cere ajutorul, i-l dau, nu sunt foarte volubila, imi place mai mult sa ascult, unde gresesc?
Sotul meu ma face mereu proasta, desi nu sunt, sunt blonda , dar nu proasta...Dupa atatia ani si acum sunt afectata cand aud acest cuvant!Esta ceva bun in asta?!

Imi este dor de fostul prieten. Imi doresc sa il uit,el nu ma mai cauta,nu imi mai scrie. A trecut peste,mai mult, cand il caut ma jigneste si imi spune cat de minunata e viata lui fara mine in ea. Tin sa mentionez ca am fost 1 an jumate impreuna,iar el s a despartit de mine din cauza unui baiat care a avut tupeul sa ii recunoasca ca ma iubeste. Eu am 18 ani iar el 17 proaspat impliniti..ajutati-ma,chiar nu mai gasesc solutii..
care este partea buna....ca toti intraba care este partea buna?????
A trecut vara,s-au terminat concediile, incepem munca! Partea buna...?
sunt cu moralul la pamant nu stiu ce sa fac sa ies din situatia asta tot incerc prin diferite moduri dar nu se cunoaste nimic ce ma sfatuiti voi sa fac?
Buna, sunt foarta grasa?? Colegi imi spun ca da si vreau sa slabesc. Am 11 ani jum. 1.52 si 53 :(. Stiu ca sunt umpic cam plinuta, umpic mai mult. Care e parte buna( cred ca nu exista) ce dieta imi recomandati??