Fii optimist! ParteaBuna.ro


ma panichez din orice am perioade in care devin foarte trista fara motiv sunt casatorita si am si o fetita de 2 ani!am momente cand nu-mi vad rostul in nici un fel.

Raspunsuri (2)

  • AnonimM Reply

    Cuvantul cheie aici e “fetita” trebuie sa realizezi ce norocoasa esti ca o ai si pentru ea daca nu pentru altceva trebuie sa-ti revii cu ajutorul unui specialist si al familiei sunt sigur ca e o chestie de moment si o sa treaca, cere ajutor nu te inchide in tine

    January 4, 2013 la 3:33 pm
  • avaduva Reply

    Draga mea, este normal ca proaspata mamica ca simti lucrurile astea. De obicei din cauza sentimentului de singuratate, mai ales daca stai cu fetita in permanenta. Esti o persoana foarte norocoasa, ai o familie sanatoasa, frumoasa, esti o persoana deosebita! Daca doresti, eu te pot ajuta sa te dezvolti personal, in asa fel incat sa scapi de aceste ganduri si sa reusesti sa treci mai usor peste diverse obstacole ce apar, sa iti dezvolti propria afacere in timpul liber si sa contribui in vietile oamenilor. Eu iti pot oferi frumusete, sanatate, bani si dezvoltare personala! Daca esti interesata, trimite-mi un e-mail la m.a.vaduva@gmail.com.:) O zi reusita iti doresc!!!

    February 12, 2013 la 10:56 am

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *