Fii optimist! ParteaBuna.ro


Îmi este deja dor de el. După două zile în care nu am mai vorbit. Duminică seara mi-a zis că: ” nu te mai vreau şi punct. “.. Şi tot în aceeași zi, dimineața, se comporta foarte frumos. Ştiu că încă ține la mine.. Mi-a zis că: ” Vei rămâne o amintire frumoasă totuşi, noapte bună “.. Aş vrea să îl caut. Este pentru prima oară când am simțit alte sentimente pentru acest om.. A trezit în mine alt soi de sentimente. L-aş căuta. Am zis să îl las o săptămână singur, poate se linişteşte. Eu l-aş vrea înapoi. Ce ziceți? Să îl mai caut? Are rost?

Raspunsuri (1)

  • Ic Reply

    Partea buna in astfel de situatii este ca ai ocazia sa vezi realitatea asa cum e. Uita-te clar la barbatul pe care spui ca il iubesti. Nu te agata de el, accepta ca s-ar putea sa fii singura o perioada (si crede-ma, o sa fii foarte OK, n-ai nevoie de nimeni sa aiba grija de tine, plus ca o femeie doar tb sa-si doreasca un barbat si apar 10 in jurul ei 🙂 ). Iar din acest spatiu, evalueaza comportamentul lui. Se comporta ca un barbat care te iubeste? Un barbat care iubeste o femeie ii arata acest lucru prin comportamentul lui, SUSTINUT IN FIECARE ZI. Normal, cu totii avem scapari (peste care se trece impreuna in cuplu), dar iubirea iti da puterea sa oferi doar pentru ca ii doresti omului de langa tine binele, nu pentru ca astepti ceva in schimb. Nu-ti pierde timpul cu cei ce nu merita iubirea ta doar pentru ca ti-e frica sa stai singura si sa nu mai ai pe cine imbratisa cu frumusetea sufletului tau.
    Profita de aceasta oportunitate ca sa vezi cum te pozitionezi in relatie, daca asta este ceea ce iti doresti cu adevarat si ca sa devii mai puternica.

    January 12, 2017 la 1:14 pm

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *