Fii optimist! ParteaBuna.ro


Desi sunt un optimist totusi vreau sa aflu si alte parerei. Eu unul momentan nu vad partea plina. Care e partea buna ca de ani de zile doresc sa infiintez un ONG sa pot ajuta oamenii sa se ajute si nu gasesc resursele pentru asta? Care e partea buna ca toate ONG urile se ocupa de copii, tineri, pensionari, dar de cei peste 35-40 de ani pana la varsta pensionarii si de adevaratele valori cine se ocupa?

Raspunsuri (9)

 • Ion Vol Reply

  Partea buna aci este ca ti-ai dat seama si u in sfarsit ce tara misto avem,dar zambeste de asta suntem roamni sa fim inventivi.Frate nu te lasa,lupta in continoare.

  February 27, 2012 la 10:30 am
 • Sutzu Reply

  Partea buna e ca nu te-ai dat batut. Daca incerci insa de cativa ani sunt sigur ca reusesti daca chiar vrei.

  February 27, 2012 la 10:30 am
 • Abramburicul Reply

  Partea buna este ca daca ai fi reusit sa faci un ONG ….. ai fi ajuns la o deziluzie crunta. Cei de peste 30 de ani nu se lasa ajutati din cauza orgoliului si a multor probleme psihice pe care le au … asa ca nu merita. Indreapta-ti energia in alta parte.

  February 27, 2012 la 10:31 am
 • Anonim Reply

  buna…asta…cred ca stii ce spui…e vorba mai degraba cred de tabieturi la care e greu de renuntat…si de orgoliu…corect!!!

  February 27, 2012 la 10:31 am
 • Admin Reply

  Pai daca fumai un pachet/zi sa zicem daca te lasi economisesti ~300 de lei. Deci practic e ca si cum ai primi o marire substantiala de salariu ! Felicitari 🙂

  February 27, 2012 la 10:32 am
 • Roobbeerrtt Reply

  Sunt mai multe parti bune.Una,esti mult mai sanatos.A doua,nu este 300 de lei,si 500 de lei,pe luna.Si a treia,viciile nu sunt bune.Cine are vicii,nu prea are bani,si nici sanatate.In rest,eu va doresc,sa nu aveti vicii,dar sa aveti sanatate,pa!

  February 27, 2012 la 10:32 am
 • Ion Vol Reply

  Pai partea buna este ca daca esti fumator sa zicem ca primi ani de cand te-ai apucat de fumat ii foarte faini,numa distractie,dar mai tarziu pe la 30-40 ne saluti din nu stiu ce spital,a si in plus arzi banii ca fraeru’,iar partea buna daca esti nefumator e a mai tare meserie,e sanatoasa,ai bani de bere,deci nai probleme.Partea buna e ca lasa tigarea si bea o bere.

  February 27, 2012 la 10:33 am
 • Una Reply

  Iti conservi sanatatea nu numai a ta,ci si a celor din jur; nu poluezi aerul;nu depinzi de un obiect daunator.

  February 27, 2012 la 10:33 am
 • Bogdan Reply

  Zici ca esti un optimist. Citez din ce ai scris mai sus: “Care e partea buna ca de ani de zile doresc sa infiintez un ONG sa pot ajuta oamenii sa se ajute si nu gasesc resursele pentru asta?”.
  In primul rand, asta nu e gandire pozitiva. Gandirea pozitiva arata in felul urmator: “Imi doresc sa infiintez un ONG sa pot ajuta oamenii sa se ajute si sunt sigur ca voi gasi resursele pentru asta!”
  Va trebui sa crezi cu toata fiinta ta ca se poate si ca vei gasi resurse. Urmatorul pas e sa te inarmezi cu rabdare si sa crezi zilnic cu entuziasm si fericire ca vei reusi. Daca credinta ta nu va fi zdruncinata si nu te vei lasa batut, vei fi surprins de rezultate!
  La intrebarea ta, nu exista o parte pozitiva, deoarece insusi gandirea ta nu este pozitiva.
  Mult succes! 🙂

  June 24, 2012 la 11:30 am

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *