Fii optimist! ParteaBuna.ro


Colegii imi spun ca sunt grasa :( Sunt o fata un pic mai "plinuta" si sunt luata peste picior din cauza asta de multe ori. Care e partea buna daca esti gras/grasa ?

Raspunsuri (13)

 • Corina Reply

  Este o parte buna in toate. Cand esti gras sau mai plinut partea buna e ca exista oameni generosi care te vor atentiona, in mod mai public sau mai neplacut ca nu te incadrezi in standardele lor.

  Partea buna e ca, daca tu iti doresti sa te schimbi si nu esti multumita de felul in care arati, poti reveni la forme mai suple cu rabdare, vointa, disciplina, legume, fructe si sport.

  Mult success. Nu te pacalesc ca va fi usor, dar iti pot spune ca intr-adevar cand te simti bine in pielea ta le faci pe toate altfel. Trebuie sa ai incredere in tine, tu singura si nimeni altcineva, si sa te apuci de treaba.

  April 26, 2012 la 10:18 am
 • AnonimM Reply

  creca poti sa plutesti mai usor, grasimea fiind usoara, deci poti sa inveti sa inoti

  May 23, 2012 la 2:18 pm
  • alex Reply

   partea buna este ca esti o persoana intreaga mintal fizic alti nu au menbre etc si ei invata sa traiasca si uni sau obijnuit cu asta parte buna ar mai fi daca nai o boala sa slabesti sa le arati ca poti cine esti tu partea buna este ca tu esti diferita fata de ei daca ei rad de tine sunt niste nimicuri ai grija de tine pup

   May 6, 2013 la 5:00 pm
 • alexandra Reply

  Partea buna e ca nu esti anorexica.

  June 7, 2012 la 8:51 pm
 • simona Reply

  partea buna, esti diferita,in ziua de azi toate fetele sunt snur. iar cine nu vede dincolo de aspectul tau exterior nu merita atentia ta.

  June 10, 2012 la 5:55 am
 • AnonimM Reply

  Partea buna e ca nu te ia vantul pe strada.Daca vrei sa lovesti pe cineva nu trebuie sa dai de 2 ori.Cand mananci prea mult nu trebuie sa iti calculezi caloriile.

  June 14, 2012 la 1:10 am
 • AnonimF Reply

  NU EXISTA O PARTE BUNA! 🙂 a ba da! Partea buna e ca ai de unde sa slabesti asa ca treci la treaba =D sunt mii de diete pe net trebuie sa gasesti una potrivita.Succes!

  September 28, 2012 la 9:29 am
 • Andra Reply

  Partea buna e ca ai spre ce sa tinzi, avind ca scop un tel binedefinit, de a+ti crea o figura de vis, intreprinzi actiuni in acest sens, exercitii fizice, un regim alimentar sanatos, si stii ca nu trebuie sa te ghiftuiesti, nu doar pentru ca figura nu+ti permite dar pentru ca nu e sanatos,

  October 17, 2012 la 10:28 am
 • AnonimM Reply

  *partea buna e ca ca ai vitalitate si energie din plin care sa te ajute si sa te sustina ca sa ajungi mai usor la orgasme multiple si de lunga durata ceea ce fetele snur pot doar sa viseze si/sau sa puna pe treaba si sa manance 🙂
  *partea buna e ca ai un ajutor care-ti spune ca trebuie sa evoluezi sa cauti sa aplici ca sa atingi o armonie buna a structurii tale
  *partea buna ca traiesti
  parte abuna e ca esti facuta din praf de stele
  *partea buna e ca esti o scanteie divina

  https://www.youtube.com/watch?v=G2I8dSHURSk

  https://www.youtube.com/watch?v=mcJ7-bEkGQo&feature=related

  October 25, 2012 la 7:34 am
 • AnonimF Reply

  Partea buna e ca nu este un lucru atat de grav….fereasca D zeu de boli si alte nenorociri!1Impunandu-ti o disciplina alimenatara, poti slabi usor cateva Kg…si alegeti o prietena cu care sa alergi..!!.

  October 25, 2012 la 11:11 am
 • AnonimF Reply

  Daca esti plinuta trebuie sa fii si sanatoasa, presupun,,e bine ca esti plinuta si nu esti slaba…iti poti propune ca sa ai un tel , cel de a da jos cateva kg si asta o poti face destul de uisor..

  October 25, 2012 la 11:14 am
 • Alexandra Reply

  De cate ori te-ai uitat in oglinda si te-ai judecat? De cate ori te-ai bosumflat ca nu te incapea o anumita rochie? De cate ori ai privit cu ciuda grasimea de pe abdomen?

  Ce te-a impiedicat sa slabesti pana acum? Lipsa de vointa? Complacerea? Obisnuinta? Cedarea in fata poftelor?

  http://personalitatea.com/tine-te-de-dieta

  January 8, 2013 la 9:54 am

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *