Fii optimist! ParteaBuna.ro


Cat de buna este partea in care vezi partea buna? Sa zicem ca ai o situatie oribila si ceilalti incearca sa iti arate avantajele ei(sau le inventeaza), chiar conteaza aceasta parte buna? Poate fi pusa in balanta situatia care te deranjeaza cu asa-zisele beneficii?

Raspunsuri (2)

  • Ion Vol Reply

    Orice situatie oribila are si partile ei bune,dar si rele.Uneori conteaza acele parti bune deoarece iti ridica moralul,te face sa te simti mai bine,oricat de nasoala ar fi situatia o parte buna nu strica daca ti-o prezinta cineva,cand realizezi sau iti dai seama de partile bune atunci parca lumea se schimba,deoarece un lucru pierdut inseamna alt lucru castigat.

    March 10, 2012 la 9:11 pm
  • Ion Vol Reply

    Felul in care privesti partea buna dintr-un lucru sau dintr-o situatie difera la fiecare,nu toti suntem de fiecare data optimisti,cand ne confruntam cu o situatie oribila primul gand pe care il avem este sa ne imbatam de suparare,sa plangi si alte chestii,dar orice situatie are rezolvarea ei dar pt a iesi invingator din orice situatie oricat de oribila ar parea tr sa stim sa folosim partile bune in favoare noastra.

    March 10, 2012 la 9:19 pm

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *