Fii optimist! ParteaBuna.ro


Care este partea buna daca locuiesti in aceeasi curte cu socrii , ai doi copilasi si nu beneficiezi de ajutorul bunicilor cu copilasii? As vrea sa nu mai fiu suparata pe ei, dar nu pot, ii judec mereu . Trebuie sa platesc pe cineva strain sa stea cu copii...

Raspunsuri (2)

  • AnonimF Reply

    Partea buna este ca stati la curte si copilasii se pot juca afara ori de cate ori vor.Mai este o parte buna, aceea ca ei,copilasii, te vor iubi mereu mai mult decat pe bunici, pt. ca amintirile lor din copilarie vor fi legate strict de mama.Si mai este o parte buna,aceea ca daca platesti pe cineva strain sa ingrijeasca de copii,cel putin banii aceea nu-i dai pe medicamente sau pe tratamente costisitoare,caci copilasii tai sunt sanatosi.Ce mare si minunat lucru in viata unei mame sa se bucure de o viata in care copiii ei sunt SANATOSI!

    October 30, 2012 la 8:21 pm
  • AnonimF Reply

    Partea buna e faptul ca v-au oferit posibilitatea sa locuiti la ei, ceea ce e un lucru minunat ca nu platiti o gazda..stii cat costa o gazda la curte?Si daca nu accepta sa stea cu copilasii poate au motivele lor, poate sunt bolnavi, poate chiar ne se simt in stare, un copil e o raspundere mare..Sau poate nu vor pt ca sunt prea comozi si atunci nu are rost sa te consumi, ia lucrurile cum sunt!!Bucura te da familia pe care tiai intemeiat o..

    November 6, 2012 la 10:32 am

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *