Fii optimist! ParteaBuna.ro


Care e partea buna in urmatoarea problema??: Prietenii ce ii credeam apropiati ma mint, ma injura, dau in mine si apoi rad...asa de gluma zic ei...insa eu deseori plang din aceasta cauza ... care-i partea buna???

Raspunsuri (6)

 • Ion Vol Reply

  Partea buna e ca ai inteles in sfarsit ce fel de prieteni ai daca poti sa ii numesti asa,dar genul de oameni care fac chestiile astea nu pot fi numiti prieteni,un prieten nu face asa ceva altui prieten,o parte buna e ca ai vazut cum se poarta,iar o alta parte buna e ca data viitoare cand iti faci prieteni alegei cu grija,ca doar stii cum se spune : apara-ma doamne de prieteni ca de dujmani ma apar singur,in ziua de azi prietenul ti-o da la temelie.

  February 27, 2012 la 10:22 am
 • AnonimM Reply

  plangi? esti baiat sau fata
  nu am mai auzit baieti sa planga…
  partea buna e ca plansul elimina toxine din organism

  May 24, 2012 la 11:41 am
 • alexandra Reply

  Ca te-ai prins cum sta treaba.

  June 7, 2012 la 8:46 pm
 • simona Reply

  nu are rost sa plangi pentru cineva care nu merita, sa plangi daca esti bolnav sau ai probleme cu adevarat grave. ei nu-ti sunt prieteni scapa cat mai repede de ei

  June 10, 2012 la 6:04 am
 • Vali Reply

  Scapa repede de prieteni astia,pt ca nu au nici o valoare,si incepe un Sport de Autoaparare,nu ca sa te razbuni pe iei,ci ca sa iti capeti increderea in tine.

  March 26, 2013 la 12:17 pm
 • MS Reply

  Lumea asta este plina de oameni buni. Ai multe sanse sa iti gasesti prieteni adevarati. Pana la urma nu vrei sa ramai cu niste prieteni de 2 bani

  January 18, 2016 la 11:17 pm

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *